Returer & Sömngaranti

Garanti för sömn

För att initiera en retur, vänligen skriv till help@thenap.se.

OBS: När du använder sömngarantin bör du skicka ett e-postmeddelande till oss och INTE ringa oss, eftersom du ändå kommer att bli ombedd att skicka ett e-postmeddelande. Vi gör detta för att vi alltid ska kunna se tillbaka på varje enskilt fall och för att inga missförstånd ska uppstå.

---

Som konsument har du 30 dagar på dig att prova produkterna nedan från den dag du hämtar ut din vara i paketbutiken eller får den levererad till din hemadress.

I garantin ingår att du kan sova med produkterna i upp till 30 dagar som om de vore dina egna. Om produkterna fortfarande inte är något för dig kan du kontakta oss på help@thenap.se. Vi skickar dig en gratis returetikett från Bring, och du får full återbetalning av inköpspriset, oavsett produktens skick.

Om kudden inte var din perfekta kudde kommer din kudde att doneras till hemlöshetsorganisationen Hus Forbi. TheNap har ett pågående samarbete med Hus Forbi och vi har hittills donerat 341 kuddar. 

Vilka produkter ingår i sömngarantin på 30 nätter?


Ångerrätt
Som konsument har du 14 dagars ångerrätt när du handlar på vår webbplats. Fristen räknas från den dag du hämtar varan i en paketbutik eller får den levererad hem till dig. Om du har beställt flera olika varor i en order, men de levereras var för sig, räknas fristen från den dag du tar emot varje enskild vara.

Tidsfristen innebär att du har 14 dagar på dig från mottagandet att meddela oss att du vill häva ditt köp. Du kan skicka ett e-postmeddelande till kontakt@thenap.dk

Du kan inte häva köpet genom att vägra ta emot varan utan att samtidigt meddela oss detta.

Vår kundtjänst strävar efter att besvara dina frågor via e-post inom 1-2 timmar på vardagar från 9:00-17:00.

Hävning av del av köp
Om du har köpt flera varor från oss har du möjlighet att returnera en eller flera varor, även om de har köpts i en order.

Om du utnyttjar vårt erbjudande om mängdrabatt betalar du alltid fullt pris för den kudde du behåller, om du returnerar 1 av 2 kuddar.

Policy för returer
Från den dag du tar emot paketet har du 14 dagar på dig att prova varan (30 dagar om din produkt ingår i vår sömngaranti). När du meddelar oss att du vill göra en retur skickar vi en returlänk till dig. De begärda returprodukterna måste sedan lämnas in på ett postkontor eller en paketshop inom 7 dagar efter att du mottagit returlänken.

Du behöver inte betala för returen av paketet, men du är ansvarig om skador uppstår under transporten.

Paket med postförskott accepteras inte.

När du returnerar varan ber vi dig att bifoga en detaljerad beskrivning av problemet.

Gärna i form av ett papper eller liknande där du kortfattat har beskrivit problemet eller bifogat ordernumret.

Det kan ta upp till 14 dagar för ditt returpaket att skannas tillbaka till vårt lager.  Du kommer att få ett e-postmeddelande så snart dina pengar har returnerats till dig. Återbetalningen tar vanligtvis 1-4 arbetsdagar. 


Returadress:
Boldlight ApS
CVR: 39664178
Adress: Njalsgade 21G. 3 Sal.
E-post: Kontakt@thenap.dk

OBS: Skicka inte paket oanmälda till denna adress, utan kontakta vår support för produktreturer.