"En bra dag börjar med en god natts sömn"

Från en idé om att förbättra vår egen sömn har vi vuxit till ett heltäckande sömnuniversum med 150 000+ nöjda kunder och 1300+ 5-stjärniga recensioner på Trustpilot. Läs hela historien bakom TheNap här.

Passionerad för sömn.

Fanatiskt intresserad av våra produkter.


5+

Utvecklade produkter


150K+

Nöjda kunder

1300+

Bra recensioner

Hej, trevligt att träffas

Välkommen till min butik! Jag och mitt team är dedikerade till att skapa ett sömnuniversum med de bästa produkterna på marknaden för att optimera din sömn. Vår vision är att erbjuda exklusiva och banbrytande produkter som förbättrar kvaliteten på din sömn och ger dig en uppfriskande start på dagen. Vårt sortiment och våra produkter är noggrant utvalda och grundligt testade av mig själv, våra kunder och de experter vi samarbetar med, så att du kan njuta av en oöverträffad sömnkvalitet som förbättrar din livskvalitet.


Niklas Pedersen

Thenap / VD

Vi är inte rädda för att drömma stort

Vi har alltid haft stora drömmar och ambitioner, men vår resa började med otaliga prototyper. Att skapa den perfekta kudden krävde många försök och misstag, men varje gång lärde vi oss något värdefullt. Redan från början visste vi att vi ville skapa en kudde som skulle passa de flesta människor. Idén om en justerbar kudde kom snabbt, men det tog oss flera försök att hitta rätt sätt att göra det på. Vi insåg snabbt att dun och fjädrar inte var rätt väg att gå. De var för mjuka och otympliga och kunde därför inte erbjuda optimal komfort för nacke, axlar och rygg. Vi var tvungna att tänka utanför boxen för att bibehålla optimal komfort och ergonomisk effekt.


Vår nästa kandidat var memory foam och det visade sig snabbt vara lovande. Det gjorde dock vårt justerbara element mer utmanande, och det var här idén om att använda rivet minnesskum kom in. Det skulle behålla de goda egenskaperna hos minnesskum, men lägga till ett element som aldrig hade setts förut.


Människor är olika och istället för att skapa hundratals olika kuddar skapade vi en kudde som kan anpassas till varje individ.

Tillverkad med omsorg


Allergivänlig

OKEO-TEX

Ergonomisk

Ekologisk bambu

Du är Stjärnan i vårt Sömnuniversum

I hjärtat av TheNap finns du – vår kunde. Varje framgångshistoria, varje nöjd kund, och varje positiv recension är en del av vår gemensamma resa mot bättre sömn. Vi vet att en bra dag börjar med en god natts sömn, och det är just därför vi brinner för att skapa produkter som inte bara löser dina sömnproblem utan även förvandlar din vila till en lyxig upplevelse.


Vägen till bättre sömn

Vi förstår de utmaningar du möter: långa och oroliga nätter där sömnen inte riktigt infinner sig, jakten på den perfekta kudden som ger stöd utan att offra komforten, kampen mot allergier och obehagliga temperaturförändringar som stör din vila. Ditt välmående är vårt främsta mål, och vi är här för att lindra dessa bekymmer.


Din komfort och välbefinnande är vår högsta prioritet i utformning av våra produkter. Varje detalj, från materialval till design, är noggrant genomtänkt för att säkerställa att du får den ultimata sömnupplevelsen.

Tillsammans bygger vi en framtid där varje natt är en möjlighet till djup, återhämtande sömn. Tack för att du väljer att dela din sömnresa med oss. Tillsammans gör vi drömmar till verklighet.

Har du frågor?

Vi är alltid redo att hjälpa dig både före och efter ditt köp, så tveka inte att kontakta oss via vår livechatt eller kontaktformulär där vi är online alla vardagar.