Om oss

En bra dag börjar med en god natts sömn

Sömnen lägger grunden för dagen. Om du vaknar efter en lång natt i en obekväm sovställning eller efter att ha vaknat otaliga gånger har dagen redan fått en jobbig start. På TheNap vill vi ge dig de bästa förutsättningarna för en bra dag. 

Vi är inte rädda för att drömma stort

Vi har alltid drömt och tänkt stort, men det började i det lilla med en mängd prototyper. Att skapa den perfekta kudden har krävt att vi misslyckats många gånger, men varje gång har vi lärt oss något värdefullt. 

Vi visste redan från början att vi ville skapa en kudde som kunde användas av de flesta. Idén om en justerbar kudde följde snart, men det tog flera försök att hitta rätt sätt att göra det på.

Vi insåg snart att dun och fjädrar inte var den rätta lösningen. Det var besvärligt, och fjädrar och dun är ofta för mjuka och ger inte optimal komfort för nacke, axlar och rygg. Vi var tvungna att tänka utanför boxen om vi ville ha något som var ergonomiskt och gav komfort.

Memoryskum blev vår nästa kandidat, och det visade sig snabbt vara lovande. Det gjorde dock vårt justerbara element svårare, och det var därför som vi kom på idén med rivet memoryskum. Det är lättare att justera, och dessutom har det en utmärkt förmåga att anpassa sig ännu bättre till din kropp. 

Människor är olika och i stället för att skapa hundratals olika kuddar har vi skapat en kudde som kan anpassas till varje person. 

Att hitta den perfekta kudden för din sömn kan vara en lång och dyr resa, men vi är otroligt stolta över att ha skapat en kudde som du kan anpassa till dig! 


Gör det bekvämt med Nap Pillow

Vuxna behöver 7-8 timmars sömn. Det är många timmar som du tillbringar med huvudet på kudden. Därför bör din kudde vara tillverkad av bästa kvalitet och material till ett rimligt pris. Det är viktigt för oss att du kan somna tryggt med din nya kudde och att alla har råd att sova gott.