5 skäl att uppgradera din sömn med NapPillow

5 skäl att uppgradera din sömn med NapPillow

Nov 23, 2023Isabella Johansen

5 skäl att förbättra din sömn med NapPillow™

NapPillow - Den ultimata kudden, skapad för att anpassa sig efter dina behov. Oavsett vilken sovställning du föredrar kan du nu njuta av en kudde som är 100% justerbar i både höjd och fasthet.

Vår innovativa Cold-touch-teknik säkerställer att du alltid vilar på en sval kudde. Och det bästa av allt? NapPillow är allergivänlig. Upplev dina drömmars sömn med NapPillow - skräddarsydd för dig!

1. Ingen mer nacksmärta - ergonomisk och stödjande kudde

NapPillows ergonomiska och stödjande ribbade memory foam ger ett hälsosamt och konstant stöd för din nacke och håller din ryggrad korrekt positionerad under hela sömnen. Dessutom kan stödet anpassas efter din sovställning, mer om det i nästa avsnitt.

 

2. Justera höjden och fastheten på NapPillow™.

Nu slipper du lägga tid och pengar på att leta efter den perfekta kudden. NapPillows innovativa design gör att du kan justera kuddens höjd och fasthet för att passa din egen sovställning och preferenser, tack vare den justerbara "torn memory foam"-fyllningen.

 

3. Cold Touch Technology® - Inga fler svettiga kuddar

NapPillows Cold Touch Technology® gör att ena sidan av kudden känns kallare, så att du slipper känslan av en för varm kudde och får en bättre natts sömn. Det speciella materialet är tillverkat av en kylande gel som fördelar värmen över 200% mer effektivt än vanlig bomull.

 

4. Miljövänlig och allergivänlig sömn

NapPillow är tillverkad av 100 % ekologisk bambu och är ett miljövänligt och allergivänligt alternativ till traditionella bomullskuddar för en hälsosammare och bekvämare sömn.

 

5. En riskfri investering i din sömnkvalitet

TheNap™ erbjuder en 30-dagars sömngaranti som gör att du kan prova NapPillow™ riskfritt under 30 nätter.
Om du inte är 100 % nöjd får du pengarna tillbaka.

...En riskfri investering i din sömnkvalitet.

 

 More articles